Mediterraneo, Een culinaire reisgids voor de mediterrane middeleeuwen
Jacques Meerman;Dikke paperback met flappen in goede staat. Geillustreerd.
In 'Mediterraneo' treedt Jacques Meerman in de voetsporen van een Franse monnik, een joodse rabbi, een islamitische ambtenaar uit Granada en een Marokkaanse geograaf om een reis te maken rond de Middellandse Zee in de twaalfde eeuw. 0In navolging van zijn 'Kleine geschiedenis van de Nederlandse keuken' schrijft Meerman met 'Mediterraneo' een nieuw culinair standaardwerk, waarin hij als eerste de voornaamste eetculturen van Europa met elkaar in verband durft te brengen. Met zijn recepten, verhalen, analyses en achtergronden biedt Meerman een brede historische kijk op de wereldkeuken.
Aantal beschikbaar:
1
Staat:
Goed
ISBN:
9789026343377
Taal:
nl
Jaar van uitgifte:
2019
Uitgever:
Ambo|Anthos
Druk:
1e druk
Magazijn locatie:
ZW011
Boeknummer:
233648
Pagina's:
326
Extra korting
%
Meer boeken is meer korting!
- Vanaf 5 boeken
- Vanaf 10 boeken
- Vanaf 15 boeken
- Vanaf 20 boeken
- 5% korting
- 10% korting
- 15% korting
- 20% korting
Bekeken titels
Bekeken titels
Ook interessant
Gratis verzending vanaf €25 (NL)
Boek2 heeft als missie veel goede boeken in omloop te houden
Ruim 18 jaar ervaring
check_circle
check_circle