De smaak van chocolade, Handleiding voor het proeven van chocolade en 40 recepten
Stephan Lagorce;Mooi exemplaar. Hardback met bandje als nieuw. Zilverkleurige snedes. Fraai geillustreerd.
100% chocolade in de vorm van een prachtige reep.
In dit boek wordt chocolade in al zijn hoedanigheden beschreven. Er komen tabletten, poeder en pasta voorbij, maar ook bonbons, rotsjes en likeur. U kunt lezen hoe een echte chocoladeproeverij in zijn werk gaat. Daarnaast vindt u in dit boek verrukkelijke combinaties met chocolade: de bekende klassiekers, zoals koffie en sigaren, maar ook minder voor de hand liggende combinaties, zoals bloemen en specerijen.
Verderop in het boek staan veertig basisrecepten waarop u naar hartenlust kunt variëren en uw fantasie kunt loslaten. Een boek over chocolade zou niet compleet zijn zonder praktische adviezen over het kopen en het bewaren van het product. En dat is nog niet alles: we geven u tips om onaangename verrassingen tijdens het kokkerellen te voorkomen en vertellen u graag iets over bijzondere, met chocolade verbonden tradities, zoals Pasen.
Proef smakelijk!
Aantal beschikbaar:
1
Staat:
Als nieuw
ISBN:
9789054269489
Taal:
nl
Jaar van uitgifte:
2011
Uitgever:
De Lantaarn
Druk:
1e druk NL
Magazijn locatie:
H24W206
Boeknummer:
234444
Pagina's:
159
Extra korting
%
Meer boeken is meer korting!
- Vanaf 5 boeken
- Vanaf 10 boeken
- Vanaf 15 boeken
- Vanaf 20 boeken
- 5% korting
- 10% korting
- 15% korting
- 20% korting
Bekeken titels
Bekeken titels
Gratis verzending vanaf €25 (NL)
Boek2 heeft als missie veel goede boeken in omloop te houden
Ruim 18 jaar ervaring
check_circle
check_circle