A Delicate Taste of Science. Discussions and Dinners from the Journal Club Mesch

Kotz, Daniel; Mark Spigt; Jochen Cals, ed.;

Hardcover, Engelstalig. In uitstekende staat.

€ 5,00

Gratis verzending > 25€ (NL)

Aantal beschikbaar:

1

Staat:

Zeer goed

ISBN:

9789090249995

Taal:

en

Jaar van uitgifte:

2009

Uitgever:

Journal Club Mesch

Druk:

Magazijn locatie:

H24P722A

Boeknummer:

224109

Pagina's:

103

Extra korting

%

Meer boeken is meer korting!

  • Vanaf 5 boeken
  • Vanaf 10 boeken
  • Vanaf 15 boeken
  • Vanaf 20 boeken
  • 5% korting
  • 10% korting
  • 15% korting
  • 20% korting

Gemiddelde score voor Boek2

Goede communicatie,

snelle levering en prima verpakt.

Bekeken titels

Bekeken titels

Gratis verzending vanaf €25 (NL)

Boek2 heeft als missie veel goede boeken in omloop te houden

Ruim 18 jaar ervaring 

Bezig met laden...
close

Favorietenlijst