A Delicate Taste of Science. Discussions and Dinners from the Journal Club Mesch
Kotz, Daniel; Mark Spigt; Jochen Cals, ed.;Hardcover, Engelstalig. In uitstekende staat.
€ 5,00
Aantal beschikbaar:
1
Staat:
Zeer goed
ISBN:
9789090249995
Taal:
en
Jaar van uitgifte:
2009
Uitgever:
Journal Club Mesch
Druk:
Magazijn locatie:
H24P722A
Boeknummer:
224109
Pagina's:
103
Extra korting
%
Meer boeken is meer korting!
- Vanaf 5 boeken
- Vanaf 10 boeken
- Vanaf 15 boeken
- Vanaf 20 boeken
- 5% korting
- 10% korting
- 15% korting
- 20% korting
Bekeken titels
Bekeken titels
Gratis verzending vanaf €25 (NL)
Boek2 heeft als missie veel goede boeken in omloop te houden
Ruim 18 jaar ervaring
Bezig met laden...
check_circle
check_circle
close