Filteren

Verfijn je keuze in deze categorie. Zoeken op auteur, ISBN, title of trefwoord? Dat kan eenvoudig via zoeken bovenaan.

Staat
Prijsrange
 • Filter

  Reviews

  Gemiddelde score voor Boek2

  Goede communicatie,

  snelle levering en prima verpakt.

  Extra korting

  %

  Meer boeken is meer korting!

  • Vanaf 5 boeken
  • Vanaf 10 boeken
  • Vanaf 15 boeken
  • Vanaf 20 boeken
  • 5% korting
  • 10% korting
  • 15% korting
  • 20% korting

  Finding Your Element

  Finding Your Element

  Engelstalige paperback, in zeer goede staat

  Ken Robinson, author of the international bestseller The Element and the most viewed talk on TED.com, offers a practical guide to discovering your passions and natural aptitudes, and finding the point at which the two meet: Finding Your Element.

  The Element has inspired readers all over the world to change their lives and this new companion is a practical guide containing all the tools, techniques and resources you need to discover the depth of your abilities and unlock your potential. Among the questions it answers are:

  - How do I find out what my talents and passions are?
  - What if I love something I'm not good at - or I'm good at something I don't love?
  - What if I can't make a living from my Element?
  - How do I do help my children find their Element?

  No matter what you do, or where you are in life, if you're searching for your Element, this book will help you find it.

  'Relevant, imperative . . . It will help you to find yours' Vanity Fair

  'Happiness really is within your grasp' Guardian

  'Leads readers to a place where natural aptitudes and abilities converge with one's passions' Kirkus Reviews

  Sir Ken Robinson, PhD, is an internationally recognized leader in the development of creativity, innovation, and human potential. He advises governments, corporations, education systems, and some of the world's leading cultural organizations. The videos of his famous 2006 and 2010 talks to the prestigious TED Conference have been seen by an estimated 200 million people in over 150 countries.

  Lou Aronica is the author of two novels and coauthor of several works of nonfiction, including The Culture Code (with Clotaire Rapaille) and The Element.

  Ken Robinson Lou Aronica ;

  € 5,00

  Kennis maken, Leren in...

  Kennis maken, Leren in gezelschap

  Mooi exemplaar. Linnen band. Dikke hardback als nieuw. Stofomslag.

  Kennis en kennisontwikkeling zijn cruciaal voor het succes van individuen en organisaties. Daar zult u het waarschijnlijk mee eens zijn. Maar hoe zorgen we dan voor een zo optimaal mogelijke kennisontwikkeling? In dit boek wordt leren beschouwd als een proces waarin kennis gemaakt wordt. Dat is een proces dat zelden solitair plaatsvindt. Meestal gebeurt leren in gezelschap. Daar waar medewerkers met elkaar optrekken leren zij problemen op te lossen, in interactie met klanten, systemen en leidinggevenden. Deze leerprocessen voltrekken zich steeds meer op en rond het werk, zonder dat de betrokken medewerker er expliciet aandacht aan schenkt.
  Noch een buitenstaander, noch de lerende zelf bepalen bewust de componenten van het leren. Toch vinden leerprocessen plaats, autonoom en ongepland. Werken en leren zijn nauw met elkaar verbonden en kunnen we eigenlijk niet meer los van elkaar zien. De factoren die van invloed zijn op het leren hebben onverkort betekenis voor het werk.
  Dit boek is een zoektocht naar nieuwe benaderingen om leerprocessen in de context van werk te bevorderen. De auteurs kiezen daarbij onverhuld voor een perspectief dat gericht is op persoonlijke ontwikkeling, aansluitend bij individuele passie en gedrevenheid en samenwerking op basis van wederzijdse aantrekkelijkheid. De bijdragen zijn alle gestoeld op praktijkervaring in diverse organisaties en contexten. In 'Kennis maken: leren in gezelschap' vindt u een geheel aan theoretische en praktische perspectieven omtrent het inrichten van leerprocessen.

  Mariel Rondeel; Sibrenne Wagenaar (red.);

  € 5,00

  De ondergang van de...

  De ondergang van de Nederlandse leraar

  Paperback in redelijk goede staat. Leesvouw in rug. Enkele vouwtjes. Prima leesexemplaar.

  Het onderwijs is bijna dagelijks negatief in het nieuws met kwaliteitsverlies, Het Nieuwe Leren, fraude, geweld, te veel managers, segregatie, schaalvergroting en een lerarentekort. Cijfers leren dat door twintig jaar zuinig overheidsbeleid het hoger onderwijs is ontzien en het basisonderwijs kleinere klassen heeft gekregen, maar dat daardoor het voortgezet onderwijs budgettair door de mangel is gehaald. Terwijl juist in dit deel van het Nederlandse onderwijssysteem de schoolorganisatie, het curriculum en de pedagogisch-didactische aanpak ingrijpend op de schop zijn genomen. In dit vernieuwingsproces lijken de afzonderlijke beleidsmaatregelen heel zinnig geweest. Bij elkaar opgeteld hebben ze helaas een vernietigende uitwerking op de beroepstrots en het functioneren van de leraar. Door dit alles lopen de prestaties terug. De aansluiting met het vervolgonderwijs verslechtert en leerlingen stromen steeds vaker af naar lagere schooltypen. Met de aanstaande pensionering van een groot deel van het lerarenkorps dreigt bovendien een heuse personeelscrisis. Hoe de leraar is opgeleid, wat zijn kwaliteiten zijn en op welke wijze hij en zijn school pubers aan deze samenleving weten te binden, het zijn de prangende kwesties van de nabije toekomst. De Europese doelstelling is dat vanaf 2010 vijftig procent van de jongeren een diploma hoger onderwijs haalt. In Nederland gaat zestig procent naar het vmbo, een aanzienlijk deel daarvan behaalt nimmer een startkwalificatie. Voor het onderwijs is het nu of nooit.

  Ton van Haperen;

  € 4,00
  Bezig met laden...
  close

  Favorietenlijst