Handboek gastronomie. Vademecum met alle vaktermen, voorbereidingen, adressen en warenkennis door vele culinaire experts
Ven, John van de (samenstelling);Zeer dikke en zware hardback in redelijk goede staat. Scheurtje in voorplat aan rugzijde (lengte ca. 8 mm). Butsje aan achterplat. Binnenwerk netjes.
€ 8,50
Aantal beschikbaar:
1
Staat:
Redelijk
ISBN:
9789043902953
Taal:
nl
Jaar van uitgifte:
2001
Uitgever:
Tirion - Lannoo
Druk:
1e druk
Magazijn locatie:
H24P147
Boeknummer:
214535
Pagina's:
783
Extra korting
%
Meer boeken is meer korting!
- Vanaf 5 boeken
- Vanaf 10 boeken
- Vanaf 15 boeken
- Vanaf 20 boeken
- 5% korting
- 10% korting
- 15% korting
- 20% korting
Bekeken titels
Bekeken titels
Gratis verzending vanaf €25 (NL)
Boek2 heeft als missie veel goede boeken in omloop te houden
Ruim 18 jaar ervaring
Bezig met laden...
check_circle
check_circle
close