Handboek gastronomie. Vademecum met alle vaktermen, voorbereidingen, adressen en warenkennis door vele culinaire experts

Ven, John van de (samenstelling);

Zeer dikke en zware hardback in redelijk goede staat. Scheurtje in voorplat aan rugzijde (lengte ca. 8 mm). Butsje aan achterplat. Binnenwerk netjes.

€ 8,50

Gratis verzending > 25€ (NL)

Aantal beschikbaar:

1

Staat:

Redelijk

ISBN:

9789043902953

Taal:

nl

Jaar van uitgifte:

2001

Uitgever:

Tirion - Lannoo

Druk:

1e druk

Magazijn locatie:

H24P147

Boeknummer:

214535

Pagina's:

783

Extra korting

%

Meer boeken is meer korting!

  • Vanaf 5 boeken
  • Vanaf 10 boeken
  • Vanaf 15 boeken
  • Vanaf 20 boeken
  • 5% korting
  • 10% korting
  • 15% korting
  • 20% korting

Gemiddelde score voor Boek2

Goede communicatie,

snelle levering en prima verpakt.

Bekeken titels

Bekeken titels

Gratis verzending vanaf €25 (NL)

Boek2 heeft als missie veel goede boeken in omloop te houden

Ruim 18 jaar ervaring 

Bezig met laden...
close

Favorietenlijst