Filteren

Verfijn je keuze in deze categorie. Zoeken op auteur, ISBN, title of trefwoord? Dat kan eenvoudig via zoeken bovenaan.

Staat
Prijsrange
 • Filter

  Reviews

  Gemiddelde score voor Boek2

  Goede communicatie,

  snelle levering en prima verpakt.

  Extra korting

  %

  Meer boeken is meer korting!

  • Vanaf 5 boeken
  • Vanaf 10 boeken
  • Vanaf 15 boeken
  • Vanaf 20 boeken
  • 5% korting
  • 10% korting
  • 15% korting
  • 20% korting

  Ego`s en andere...

  Ego`s en andere ongemakken

  Hardcover, in goede staat. Geen naam voorin.

  Bundeling columns die eerder verschenen in Psychologie Magazine en Intermediair.

  We herkennen vaak wel de opgeblazen ego`s van anderen, maar niet die van onszelf. Treffend beschrijft Roos Vonk de dwalingen van de menselijke geest, zoals de illusie dat je later wel tijd hebt, waarom seks op economie lijkt, waarom slijmen werkt, hoe machtige mensen hun realiteitszin verliezen, hoe bonussen het ego behagen en de wijsheid ondermijnen, waarom politici discussiëren over besluiten die ze allang genomen hebben, waarom mensen volharden in onbeantwoorde liefdes, waarom brainstormen effectief líjkt maar het niet is, waarom `jezelf zijn` zo moeilijk is, en vele andere herkenbare psychologische verschijnselen uit het dagelijks leven.
  Met haar brede kennis van zaken en inzicht in de menselijke natuur houdt ze de lezer een ontnuchterende spiegel voor en laat ze zien: je bent net als iedereen. Ze doet dat zo verfrissend en luchthartig dat iedere lezer zijn menselijke gebreken met alle plezier zal herkennen. Dit boek is gebaseerd op haar veelgelezen columns voor Psychologie Magazine en Intermediair, waarover lezers al jaren zeer enthousiast zijn.
  Roos Vonk ontneemt mensen hun illusies, maar ze doet dat op troostrijke wijze. Peter ter Horst, hoofdredacteur Intermediair.
  Roos Vonk is hoogleraar Sociale Psychologie aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Daarnaast is zij freelance trainer en adviseur. Ze heeft ruime ervaring met coachen en adviseren, en weet haar inzicht in alledaagse strubbelingen feilloos te integreren met wetenschappelijke kennis over de menselijke natuur

  Roos Vonk; Claudie de Cleen (illustraties);

  € 5,00
  Bezig met laden...
  close

  Favorietenlijst