The Book of Jewish Food. An Odyssey from Samarkand to New York, A Cookbook
Claudia Roden;Dikke hardback in goede staat. Snedes licht roestvlekkerig. Naam op schutblad. Verder netjes. Geillustreerd. Engelstalig.
The Book of Jewish Food traces the development of both Ashkenazic and Sephardic Jewish communities and their cuisine over the centuries. The 800 magnificent recipes, many never before documented, represent treasures garnered by Roden through nearly 15 years of traveling around the world. Includes 50 photos and illustrations.
Aantal beschikbaar:
0
Staat:
Goed
ISBN:
0394532589
Taal:
en
Jaar van uitgifte:
1996
Uitgever:
Alfred A. Knopf
Druk:
First edition
Magazijn locatie:
H24KX01
Boeknummer:
231496
Pagina's:
688
Extra korting
%
Meer boeken is meer korting!
- Vanaf 5 boeken
- Vanaf 10 boeken
- Vanaf 15 boeken
- Vanaf 20 boeken
- 5% korting
- 10% korting
- 15% korting
- 20% korting
Bekeken titels
Bekeken titels
Gratis verzending vanaf €25 (NL)
Boek2 heeft als missie veel goede boeken in omloop te houden
Ruim 18 jaar ervaring
check_circle
check_circle