The Book of Jewish Food. An Odyssey from Samarkand to New York, A Cookbook

Claudia Roden;

Dikke hardback in goede staat. Snedes licht roestvlekkerig. Naam op schutblad. Verder netjes. Geillustreerd. Engelstalig.

The Book of Jewish Food traces the development of both Ashkenazic and Sephardic Jewish communities and their cuisine over the centuries. The 800 magnificent recipes, many never before documented, represent treasures garnered by Roden through nearly 15 years of traveling around the world. Includes 50 photos and illustrations.

€ 29,50

Gratis verzending > 25€ (NL)

Aantal beschikbaar:

1

Staat:

Goed

ISBN:

0394532589

Taal:

en

Jaar van uitgifte:

1996

Uitgever:

Alfred A. Knopf

Druk:

First edition

Magazijn locatie:

H24KX01

Boeknummer:

231496

Pagina's:

688

Extra korting

%

Meer boeken is meer korting!

  • Vanaf 5 boeken
  • Vanaf 10 boeken
  • Vanaf 15 boeken
  • Vanaf 20 boeken
  • 5% korting
  • 10% korting
  • 15% korting
  • 20% korting

Gemiddelde score voor Boek2

Goede communicatie,

snelle levering en prima verpakt.

Bekeken titels

Bekeken titels

Gratis verzending vanaf €25 (NL)

Boek2 heeft als missie veel goede boeken in omloop te houden

Ruim 18 jaar ervaring 

Bezig met laden...
close

Favorietenlijst