Kooktechnieken
Donald E. Lundberg; Wim Fennema (vertaling);Paperback, wat groter formaat, lichte verkleuring van de kaft, maar nog wel een rechte rug zonder leesvouwen. Geen naam voorin, een net exemplaar.
Een instructieve gids voor iedereen die vertrouwd wil raken met het hoe en waarom van het koken en de processen die zich daarbij voltrekken. Een educatief vraag- en antwoordspel met diepgaande en volledige informatie over alle elementaire begrippen die bij het koken van toepassing zijn. Het geeft alle basisbereidingen van vlees, wild en gevogelte, vis, schelp- en schaaldieren, soepen, sauzen, eieren, groenten, dressings en salades, brood en gebak, en uitgebreide produktinformatie.
Aantal beschikbaar:
1
Staat:
Zeer goed
ISBN:
9027417423
Taal:
nl
Jaar van uitgifte:
1987
Uitgever:
Het Spectrum
Druk:
1e druk NL
Magazijn locatie:
U50K205
Boeknummer:
194730
Pagina's:
279
Extra korting
%
Meer boeken is meer korting!
- Vanaf 5 boeken
- Vanaf 10 boeken
- Vanaf 15 boeken
- Vanaf 20 boeken
- 5% korting
- 10% korting
- 15% korting
- 20% korting
Bekeken titels
Bekeken titels
Gratis verzending vanaf €25 (NL)
Boek2 heeft als missie veel goede boeken in omloop te houden
Ruim 18 jaar ervaring
check_circle
check_circle