Kooktechnieken

Donald E. Lundberg; Wim Fennema (vertaling);

Paperback, wat groter formaat, lichte verkleuring van de kaft, maar nog wel een rechte rug zonder leesvouwen. Geen naam voorin, een net exemplaar. 

Een instructieve gids voor iedereen die vertrouwd wil raken met het hoe en waarom van het koken en de processen die zich daarbij voltrekken. Een educatief vraag- en antwoordspel met diepgaande en volledige informatie over alle elementaire begrippen die bij het koken van toepassing zijn. Het geeft alle basisbereidingen van vlees, wild en gevogelte, vis, schelp- en schaaldieren, soepen, sauzen, eieren, groenten, dressings en salades, brood en gebak, en uitgebreide produktinformatie.

€ 5,00

Gratis verzending > 25€ (NL)

Aantal beschikbaar:

1

Staat:

Zeer goed

ISBN:

9027417423

Taal:

nl

Jaar van uitgifte:

1987

Uitgever:

Het Spectrum

Druk:

1e druk NL

Magazijn locatie:

U50K205

Boeknummer:

194730

Pagina's:

279

Extra korting

%

Meer boeken is meer korting!

  • Vanaf 5 boeken
  • Vanaf 10 boeken
  • Vanaf 15 boeken
  • Vanaf 20 boeken
  • 5% korting
  • 10% korting
  • 15% korting
  • 20% korting

Gemiddelde score voor Boek2

Goede communicatie,

snelle levering en prima verpakt.

Bekeken titels

Bekeken titels

Gratis verzending vanaf €25 (NL)

Boek2 heeft als missie veel goede boeken in omloop te houden

Ruim 18 jaar ervaring 

Bezig met laden...
close

Favorietenlijst