Kleine geschiedenis van de Nederlandse keuken [DWARSLIGGER]

J.J. Meerman ;

Mooi exemplaar, als nieuw. Klein formaat boekje.

Kleine geschiedenis van de Nederlandse keuken van Jacques Meerman is een fascinerende gastronomische reis door de Nederlanden. Meerman laat zien hoe onze gastronomische traditie in de loop van de eeuwen gevormd is door wereldse invloeden. Door de Arabische landbouwrevolutie werden spinazie en bloemkool geïntroduceerd. In de middeleeuwen leerden we amandelen en de eerste exotische specerijen kennen. De ontdekking van Amerika in 1492 bracht sperziebonen en tomaten, en vanaf de zeventiende eeuw zouden de Indische kruiden ons eten op smaak brengen. Kleine geschiedenis van de Nederlandse keuken is voor de lezers van Gouden jaren van Annegreet van Bergen en Amsterdam van Russell Shorto. Met recepten. Jacques Meerman (1943) vertaalde vele kookboeken uit diverse talen, onder meer van Claudia Roden, Harold McGee en Giorgio Locatelli. Bron: Flaptekst, uitgeversinformatie

€ 4,50

Gratis verzending > 25€ (NL)

Aantal beschikbaar:

1

Staat:

Als nieuw

ISBN:

9789049804350

Taal:

nl

Jaar van uitgifte:

2015

Uitgever:

Dwarsligger

Druk:

Magazijn locatie:

H24P533B

Boeknummer:

233857

Pagina's:

853

Extra korting

%

Meer boeken is meer korting!

  • Vanaf 5 boeken
  • Vanaf 10 boeken
  • Vanaf 15 boeken
  • Vanaf 20 boeken
  • 5% korting
  • 10% korting
  • 15% korting
  • 20% korting

Gemiddelde score voor Boek2

Goede communicatie,

snelle levering en prima verpakt.

Bekeken titels

Bekeken titels

Gratis verzending vanaf €25 (NL)

Boek2 heeft als missie veel goede boeken in omloop te houden

Ruim 18 jaar ervaring 

Bezig met laden...
close

Favorietenlijst